Over mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Larissa Prechal, 18 jaar oud en woonachtig in Utrecht. In 2020 heb ik mijn gymnasium diploma behaald en heb ik tevens mee gedaan met de selectie voor de studie Diergeneeskunde. Helaas heb ik deze net niet gehaald en zal het schooljaar 2020-2021 een tussenjaar worden, waar ik gelukkig genoeg plannen voor heb om daar een leerzaam en prachtig jaar van te maken.

Van jongs af aan is mijn grote passie dieren. Inmiddels ben ik gelukkige en trotse eigenaresse van hond Mia en pony Gustaph waar ik het liefst zo veel mogelijk tijd bij doorbreng. Bij de dieren-fascinatie kwam al gauw de behoefte om ze zo mooi mogelijk te vereeuwigen op een foto. Ik vind het heerlijk om met Mia het bos in te trekken en er uitgebreid op los te schieten met mijn camera, of uren bij Gustaph in het weiland te wachten tot hij eindelijk eens zijn hoofd optilt vanuit het gras of zelfs een sprintje maakt.

Als geen ander begrijp ik dus hoe bijzonder en leuk het is om je eigen dier vereeuwigd te hebben op een foto. Daaruit groeide het enthousiasme om dit ook voor andere (huis)diereigenaren te willen doen en zo heb ik mijn eigen fotografie-bedrijfje opgezet.

Mijn fotografie apparatuur bestaat uit de Nikon D3300 met daarop een AF-S Nikkor 55-300mm lens, Nikon AF-S 50mm F/1.8G of Nikon AF-S 18-55mm F/3.5-5.6G. Welke van deze is natuurlijk afhankelijk van de omgeving, het weer, dier en de vraag van de klant. In mijn fotoshoots houd ik niet van haasten en neem ik er dus ruim de tijd voor. Voor meer informatie over de fotoshoots zelf, zie het kopje “fotoshoots”.

Hopelijk tot snel!